Specjalista ds. szkoleń

23 maja 2019
zdjęcie - Specjalista ds. szkoleń

Specjalista ds. szkoleń (zwany też specjalistą ds. szkoleniowych, specjalistą ds. szkoleń i rozwoju) to osoba, która odpowiedzialna jest za organizację i prowadzenie najlepiej dobranych do konkretnych przypadków szkoleń. Do głównych obowiązków pracownika na tym stanowisku należą m.in.: organizacja, prowadzenie i sprzedaż usług szkoleniowych, kontakt z firmami szkoleniowymi, identyfikacja i analiza potrzeb szkoleniowych, przygotowanie materiałów szkoleniowych, prezentacji oraz przeprowadzanie ewaluacji szkolenia.

ZOBACZ OSTATNIE ARTYKUŁY

z tej strefy wiedzy

27 maja 2019
Analityk Danych zajmuje się gromadzeniem i analizą danych w celu stworzenia strategii biznesowej i planu marketingowego dla danej firmy.
27 maja 2019
Grafik (graphic designer) jest odpowiedzialny za przygotowanie i realizację projektów graficznych. Do głównych obowiązków pracownika na tym stanowisku należy przygotowywanie projektów, np. reklam, materiałów promocyjnych, broszur.
27 maja 2019
Specjalista SEO zajmuje się pozycjonowaniem i optymalizacją strony firmy danego klienta. Ma to na celu zwiększenie oglądalności danej witryny, a tym samym maksymalizację zysków firmy.
27 maja 2019
Specjalista SEM to osoba odpowiedzialna za działania marketingowe związane z reklamą i promowaniem witryny internetowej danej firmy.
27 maja 2019
Kierownik ds. Personalnych (HR Manager) to osoba zajmująca się nadzorem, kontrolą i planowaniem wszystkich prac związanych z zasobami ludzkimi w przedsiębiorstwie.

ZOBACZ NAJBLIŻSZE SZKOLENIA

powiązane z tematem artykułu

tel.: 505 273 550,

ul. Farysa 64

ul. Farysa 64

Strona należy do grupy Gamma realizującej szkolenia eksperckie, sprzedażowe, managerskie, farmaceutyczne oraz team building dla firm. Firma szkoleniowa 2021 roku.